Jak funguje odložená platba?

V Inviře se dlouhodobě snažíme usnadnit vám péči o vás nebo vaše blízké všemi možnými prostředky. A nekončíme jen u široké nabídky zdravotních pomůcek. Chápeme, že vysoká investice do elektrické postele, elektrického invalidního vozíku nebo jiného zboží není vždy samozřejmostí. Chápeme, že situace je často sama o sobě složitá a vyčerpání finančních rezerv ji neusnadňuje. Proto nabízíme možnost vypůjčení repasovaného zboží a nově také příznivý způsob platby, tzv. odloženou platbu. Jak to funguje?

Nakupte hned, zaplaťte později

Na nový způsob placení narazíte, jakmile se v Košíku dostanete k výběru způsobu dopravy a platby (viz obrázek níže). Kliknete-li na možnost ComGate platební brána, na výběr dostanete Bankovní převod, Platbu kartou nebo právě možnost Odložené platby.

A jak to celé funguje? Jednoduše a 100% bezpečně. Po dobu 30 dnů od odeslání objednávky nemusíte posílat za zboží ani korunu a sahat tak do úspor. Odložení je navíc zcela bezúročné a není třeba obávat se žádné skulinky v systému – jedná se o produkt PlatímPak od ověřené a důvěryhodné banky Equa bank, na kterou dohlíží Česká národní banka.

Prostřednictvím PlatímPak lze uhradit zboží až do výše 25 000 Kč.

O schválení platby a výši dlužné částky budete informováni prostřednictvím e-mailu, a to do pár vteřin od objednání zboží. Dobrou zprávou také je, že limit 30 dnů není definitivní – v případě, že se vám nepodaří částku včas zaplatit, převede se platba na klasický spotřebitelský úvěr s pravidelnými měsíčními splátkami. V tomto případě je třeba již s úroky počítat, Equa Bank ale slibuje nanejvýš výhodnou sazbu.

Odloženou platbu můžete využít i na zboží z naší půjčovny. Je také vhodným řešením pro ty zákazníky, kteří se obávají nákupu zajíce v pytli a rádi by tak za zboží zaplatili až po jeho vybalení a vyzkoušení.

Jsme tu pro vás

Zdravotní pomůcky jsou často potřeba hned, naproti tomu finance vždy hned nejsou. Máte-li k odložené platbě jakékoliv dotazy, neváhejte nás kontaktovat a doptat se na podrobnosti. 

Čtěte také: 5 tipů, jak si usnadnit život při péči o ležícího seniora